Cursussen fotografie

Bij fotocursus Amersfoort kun je een cursus volgen op je eigen niveau.

Basiscursus Fotografie 

Je begint pas met fotograferen, je hebt een mooie camera die je alleen in de automatische stand gebruikt of je bent niet tevreden over je foto’s. Dan is de basiscursus fotografie een mooi begin om meer te doen met je camera. Klik hier voor de folder van de basiscursus.  

De basiscursus is 6 lessen van 2 uur, waarbij les 3 een praktijkles is en les 6 een afsluitende les in de vorm van een leuke stedenworkshop. Per groep zijn er maximaal 5 deelnemers zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Klik hier voor meer informatie over de basiscursus.

De volgende basiscursus start vanaf 10 november 2018, van 10.00 - 12.00 uur.

Lesdata: 10 en 24 november, 8 en 22 december 2018, 5 en 19 januari 2019

 

Direct inschrijven

 

Korte Basiscursus Fotografie

(4 lessen van 2 uur en een praktijkles)

Wil je de basisbeginselen van fotograferen leren, maar heb je geen tijd voor de hele basiscursus, dan kun je de korte basiscursus gaan doen. De korte basiscursus is 4 lessen van 2 uur. Na afloop sluiten we af met een praktijkles op een zaterdag- of zondagmorgen op een leuke fotografie locatie.

Begin 2019 start een nieuwe korte basiscursus fotografie. Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor deze cursus, stuur me dan een bericht.

In vier leuke lessen leer je je camera kennen. Na afloop kun je meer sprekende, betere en mooiere foto's maken.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

direct inschrijven

 

Vervolgcursus fotografie (7 lessen van 2 1/2 uur)

Wil je nog meer leren en je verder ontwikkelen met fotograferen, dan kun je de vervolgcursus fotografie gaan doen. Die kun je dus doen na de basiscursus of als je al voldoende basiskennis hebt van het fotograferen

De nieuwe vervolgcursus start vanaf zaterdagmiddag 10 november 2018 (nieuwe startdatum) van 13.30 - 16.00 uur.

Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

direct inschrijven

 

Jaarcursus fotografie gevorderden

In de jaarcursus voor gevorderden ben je elke maand weer met een ander fotografie onderwerp of thema bezig. Zo kun je je een hele maand concentreren op één onderwerp. Deze cursus is vooral gericht op jouw passie met fotograferen. 

Vanaf januari 2019 start een nieuwe jaarcursus. Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor deze cursus, stuur me dan een bericht.

 

Klik hier voor meer informatie over deze cursus.

direct inschrijven