Jaarcursus Fotografie Gevorderden

In de jaarcursus ben je elke maand weer met een ander  fotografie onderwerp of thema bezig. Zo kun je je een hele maand concentreren op één onderwerp. Deze cursus is vooral gericht op jouw passie met fotograferen.  Aan het begin van de cursus bespreken we welke onderwerpen in de cursus aan bod komen. Naast de vaste onderwerpen kun je jouw voorkeur inbrengen. Theorie lessen worden afgewisseld met  lessen op locatie of gastlessen van fotografen. Je krijgt een goed inzicht in je eigen mogelijkheden en voorkeuren met fotograferen.

We bouwen aan een mooi portfolio en gaan met elkaar een expositie inrichten van jullie werk. Aan bod komen onder meer krachtige zwart-wit foto’s maken, compositie bij landschapsfotografie, de juiste belichting, portretfotografie “met een ziel”, kijken als een fotograaf. Verder is er ruimte voor architectuurfotografie,  fotobewerking met Adobe Lightroom, reportage fotografie en foto editing ofwel hoe stel je een evenwichtig portfolio of fotoboek samen. Fotobespreking met elkaar maar ook individuele beoordeling is een belangrijk onderdeel van de cursus. 

Deze cursus is 10 lessen van 2 1/2 uur. De kosten zijn € 395,00 voor de gehele cursus, je kunt als je wilt in 2 termijnen betalen.

Kort samengevat, een leuke, langlopende fotografie cursus om met plezier te fotograferen en je eigen weg en stijl met fotograferen te ontdekken.

Vanaf januari 2019 start een nieuwe jaarcursus. Wil je meer informatie of heb je belangstelling voor de nieuwe jaarcursus, stuur me dan een bericht.

 

Direct inschrijven