Vervolgcursus Fotografie.

Wil je nog meer leren en je verder ontwikkelen met fotograferen, dan kun je de vervolgcursus fotografie gaan doen. Die kun je dus doen na de basiscursus of als je al voldoende basiskennis hebt van het fotograferen. Tijdens deze cursus leer je nog meer van de techniek van het fotograferen en van je camera. We gaan dieper in op het belang van een goede compositie en die ga je ook maken. Je gaat je eigen stijl met fotografie ontdekken en daarmee ook oefenen.  

Net als in de basiscursus oefenen we elke les zoveel mogelijk buiten. Je krijgt na elke les opdrachten mee over de behandelde onderwerpen. De gemaakte foto' s bespreken we met elkaar in de daaropvolgende les.

Onderwerpen van deze cursus:

Je leert over belichting van je foto, beweging, kleurtemperatuur en witbalans. Compositie, portretfotografie en zwart-witfotografie komen ook aan de orde. 

Door veel te oefenen en de gerichte aandacht die je krijgt tijdens de cursus kun je een mooie portfolio opbouwen. In de lessen gaan we meer in op jouw eigen stijl en voorkeur met fotograferen. Naast de gezamenlijke fotobesprekingen tijdens de les krijg je persoonlijke feedback op je foto’s. De cursusprijs is € 245,00 inclusief koffie of thee met wat lekkers en het lesmateriaal.

Startdatum nieuwe vervolgcursus vanaf september 2018:

Zaterdagmiddag 10 november 2018 (nieuwe startdatum) van 13.30 - 16.00 uur.

Lesdata: 10 en 24 november, 8 en 22 december 2018, 5 en 19 januari 2019.

 

 

Direct aanmelden