Workshop je camera leren kennen.

Een ééndaagse workshop, waarin je leert mooiere en meer sprekende foto's te maken. Je hoeft dan niet meer in de automaat stand te fotograferen! Nog voor de zomervakantie kun je in een korte cursus de basis leren om mooiere foto's te maken.

Je krijgt antwoord op vragen als (en je leert natuurlijk hoe het anders kan): waarom zijn mijn foto's bewogen en niet scherp? Waarom zijn ze soms te donker, soms te licht en soms wel goed? Hoe krijg ik de kleuren mooi? En als ik naar mijn foto's kijk dan zien ze er toch minder mooi uit als dat ik het gezien heb. Kan dat anders? 

Deze cursus van een dag is vooral een cursus waarin je veel gaat doen. Je leert de basis om betere foto's te maken, dus ook je vakantiefoto's worden sprekender! 

De tegenwoordige digitale camera's hebben zoveel instelmogelijkheden, dat je vaak niet weet hoe je het goed doet. Met deze workshop leer je de mogelijkheden van je camera kennen en te gebruiken. En nog belangrijker, je leert anders te kijken naar je fotografie onderwerpen! Daardoor krijg je mooiere en meer sprekende foto's.

Je leert over de volgende onderwerpen:

- goed scherpstellen

- beweging fotograferen als jij dat wilt

- Scherpere foto's maken

- mooiere kleuren krijgen in je foto's

- je onderwerp scherp, maar een wazige achtergrond

Het aantal deelnemers aan deze workshop is minimaal 4 en maximaal 8, zodat er veel tijd is voor persoonlijke begeleiding.

De kosten zijn € 89,00, inclusief lunch en een uitgebreid naslagwerk. De workshop is van 10.00 - 16.00 uur in het mooie centrum van Amersfoort.

Data van de workshop:

zondag 17 juni 2018 of zondag 1 juli 2018.

Direct inschrijven

Deze workshop is leuk om samen met een vriend of vriendin te doen, of om cadeau te geven. 

Ook kan deze voor een familie of bedrijfsuitje verzorgd worden! Als je de mogelijkheden wilt weten, stuur me een mail!

Als een andere datum je dan beter uitkomt, laat het me dan ook weten, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

mail me voor meer informatie